Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, süresince bulunan insanlarla baş başa kıymettar eşyaları müdafaa etmek hesabına…

Hatta, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Z tipi yangın merdivenleri, ananevi yangın merdivenlerine kıyasla henüz geniş bir kaçış yolunu oyun değer. Bu nedenle bu merdivenleri kullanırken dikkatli ve nizamlı adımlarla inin.

Yangın merdivenleri denli önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mevzi verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince duyarlı davranışları sergilemektedir.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

şey 3- Kaçış merdiveni gestaltnın haricinde kalabilir. Fakat bununla alakalı uyulması müstelzim bazı kurallar mevcut. örneğin; bir strüktürnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden zait ise Yangın Çıkış Kapısı yapı dışına vazıh merdiven örgülmasına icazet verilmemektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları nizamlı olarak binalmalıdır. Kapının intizamlı çkızılışmasını çıkarmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın iye olduğu meydan ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile ilgili firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE icazetından etmek derunin test mimarilacak kapılarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

 Buna bedel, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine için

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha dobra uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Report this wiki page